fbpxSzállítási feltételek

A webáruházunkban leadott megrendeléseket minden esetben csak Magyarország területén tudjuk kiszállítani, vagy futárszolgálattal kiszállíttatni. Kérjük rendeléskor ezt vegyék figyelembe!

 

Mennyi a szállítási határidő?

A webshopból rendelt bútorokat a rendelés feldolgozásától számított 4-6 héten belül kivisszük a megadott címre. A szállítási határidők ünnepi nyitvatartások alatt változhatnak!

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Amennyiben webáruházunkban leadott megrendelésedet a boltunkban veszed át személyesen, vagy 100.000 Ft felett vásárolsz, a kiszállítás díjtalan.

Házhoz szállítás esetén a szállítási díjak így alakulnak:

Ha a megrendelésed értéke 0 – 50.000Ft, a szállítási díj 1.950 Ft,

ha a megrendelésed értéke 50.000 – 100.000 Ft, a szállítási díj 3.850 Ft,

ha a megrendelésed értéke 100.000 Ft felett van, a kiszállítás díjmentes.

Ez a díjszabás a márkaboltjainban leadott megrendelésekre nem vonatkozik! Amennyiben márkaboltunkban rendeled meg a bútorokat a szállítás módjáról és költségeiről munkatársaink külön tájékoztatnak.

nFaktum a megrendelt termékeket házhoz, vagy a választott Márkaboltunk egyikébe (7.7 pont) szállítja szállítmányozó cég igénybevételével. A fuvardíjat a Megrendelő viseli oly módon, hogy a fuvardíj a számlán feltüntetésre kerül. Ha egy Megrendelőtől azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek a szállítási díjak szempontjából külön kerülnek figyelembevételre. Amennyiben a Megrendelő a második rendelés leadásakor jelzi és erre a Faktum Bútor Kft. visszajelzése alapján, még van lehetőség, akkor a Faktum Bútor Kft. összevonhatja a megrendeléseket. Összevonást csak abban az esetben tudunk elvégezni, ha a szállítási cím azonos a megrendeléseknél. A már teljesítés alatt álló csomagok utólagos összevonására nincs mód. A Faktum Bútor Kft. a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a www.faktumbutorbolt.hu weboldalán való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt csomagok vételárát nem befolyásolja.

A megrendeléseket a Faktum Bútor Kft. a honlapon közzétett feltételekkel teljesíti.

Szállítási határidő 4-6 hét.

A rendelés visszaigazolásától számítva 4-6 héten belül dolgozzuk fel, gyártjuk le és szállítjuk ki a megrendeléseket. Rendelés elfogadásáról visszaigazoló e-mailt küldünk. Hétvégén vagy ünnepnapokon érkező megrendeléseket a követező munkanapon kerülnek feldolgozásra. A Faktum Bútor Kft. köteles a határidő lejárta előtt tájékoztatni a Megrendelőt az esetlegesen előforduló késedelemért. A 4-6 hetes kiszállítási határidő tervezett üzemi leállások alatt változhat, erről a Faktum Bútor Kft köteles tájékoztatni a Megrendelőt.

A megrendelt termékek személyes átvételére, a négy Faktum Márkabolt egyikében van lehetőség.

A weboldalon megrendelt szolgáltatásokat a Faktum Bútor Kft., a Megrendelő által – a megrendelés feladásakor-  megadott helyszínen teljesíti.

A házhoz szállítást végző cégek:

A GLS General Logistics Systems Hungary Csomag – Logisztikai Kft.

Szolgáltató partner: GLS Hungary

Honlapja: www.gls-group.eu

E-mail címe: info@gls-hungary.com

Telefonszáma: (+36 29) 886 700, (+36 20) 890-0660

Faktum Bútor Kft.

Ügyfélszolgálati iroda helye: 6754, Újszentiván Szigeti u. 15.

Ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje: Hétfő – Péntek: 7.30-16.00

Telefon: +36-20/375-1329

Garanciális ügyintézés, reklamáció kezelés: +36-30/ 945-7765

Honlap: www.faktumbutorbolt.hu

E-mail: ugyfelszolgalat@faktumbutorbolt.hu

Sem a postai futár, sem kollégánk nem köteles a megrendelést ajtóig szállítani, mindössze a ház kapujáig. Ebben az esetben a vásárló köteles gondoskodni az ajtóig szállításról. Amennyiben a futár láthatóan sérült csomagot kézbesít, a Megrendelő felelőssége, hogy a sérült csomagot ne vegye át, és még a helyszíen kérje a sérült csomag jegyzőkönybe vételét.

Az áru átvételekor a Megrendelő köteles a csomagolás sértetlenségét ellenőrizni. Amennyiben olyan sérülést észlel, amely érintheti a csomagban lévő termék állapotát, jogosult a küldemény átvételét megtagadni. Észrevételét a szállító képviselője által kiállítandó jegyzőkönyvben kell rögzíteni. A sérült csomagolású áru visszaérkezését követően a Faktum haladéktalanul új terméket küld. Az ebből adódó késedelemért a Faktum felelősséget nem vállal.

Márkaboltjaink:

Faktum Gyermeklakberendezési Áruház 1101 Budapest X. ker., Szállás utca 23.

Tel.:06-30-867-5901

Nyitva:

H-Szo.:10-19, V: 10-15

e-mail:faktumbp@faktumbutor.hu

Honlap: www. faktumgyermeklakberendezes.hu

Faktum Gyermekáruház 6724 Szeged, Bakay N. u.29

Tel.:06-30-437-6676

Nyitva:

H-P: 9-18, Szo: 9-17, V: 10-16

e-mail:szeged@faktumbutor.hu

Honlap: www.faktumgyermekaruhaz.hu

A szállítási díj a megrendeléskor minden esetben a pénztár oldalon.

0