fbpxPeak, Loop, Wing – megérkeztek új bútorcsaládjaink

A Faktum kínálata ismét új bútorcsaládokkal bővült. Amellett, hogy ezen bútorelemek designja megváltozott, más újításokat is bevetettünk, hogy még praktikusabbá, még esztétikusabbá váljanak bútoraink. De miket is érdemes tudni legújabb termékeinkről? Alábbi blogbejegyzésünkben bemutatásra kerül a Peak, Loop és a Wing bútorcsalád.

Új bútorcsaládok közös vonásai

Új bútorcsaládjaink elemkínálatával könnyedén ki lehet alakítani egy kezdő babaszobát. A Peak, a Loop és a Wing is rendelkezik falipolccal, 2, illetve 3 osztású nagyszekrénnyel, komóddal – melyhez vásárolható pelenkázó toldalék – valamint kétféle méretű babaággyal. Annak érdekében, hogy a vásárlóknak is könnyebb legyen a döntést meghozni, két méretben elérhetőek az ágyak, de egy fajta variációban. Rágásvédő ezekhez a modellekhez nem rendelhető az oldalrács speciális kialakítása miatt.

Új bútoraink esetében egy újfajta, magas minőségű, professzionális fióksínnel dolgozunk, melyet már nem a fiókok oldalára, hanem az aljára kell rögzíteni. Ennek eredményeként még esztétikusabb lett a bútorok megjelenése, valamint a szerelhetőség is könnyebbé vált.

A babaágyak esetében megőriztük a sokak által kedvelt tulajdonságokat, mint a három méretre is állítható fekvőmagasság és a kivehető pálcák, amelyeknek köszönhetően az ágy együtt nő a gyermekkel, igazodva az adott kor igényeihez. A 120-as babaágy 2-3 éves korig, míg az átalakítható 140-es kiságy akár 5-6 éves korig lehet gyermekünk hű társa, így utóbbi ideálisabb azoknak, akik hosszabb távra terveznek. Az új bútorcsaládok ágyainak esetében a jól megszokott praktikum, megjelenésben és minőségben is magas színvonalat képviselő léces oldalrácsokkal került kiegészítésre.

Peak, az elegancia és a letisztultság ötvözete

A Peak bútorelemei az Aldához hasonlóan tolóajtós kivitelűek, selyemfényű festett fehér MDF ajtókkal vannak ellátva, viszont a designjuk eltérő, a bútorok lábakon állnak. Különbség még, hogy az ajtókon újfajta bemarások, átlós motívumok jelennek meg. Ezen bútorcsalád kétféle színverzióban érhető el, melyek a Peak Natural Oak & White és a Peak Grey & White. A Peak Natural Oak & White színváltozat a natúr calobra tölgy és a selyemfényű fehér festett MDF front kombinációjaként, míg a Peak Grey & White a palaszürke bútorlap és szintén a selyemfényű festett MDF elegyéből jött létre.

Loop, a minimalista bútorcsalád

A Loop esetében újdonság, hogy az ajtókon és a fiókokon nincsenek fogantyúk és nem is nyomásra nyílnak, hanem a függőleges osztásoknál válnak nyithatóvá. Az ennél a bútorcsaládnál alkalmazott lábak az eddigieknél sokkal vaskosabbak, szögletesebbek, ezzel nyújtva stabilitást a bútoroknak. A Loop bútorcsalád szintén kétféle színváltozatban vásárolható meg. A White & Oak esetében jégfehér bútorlapból készül a front, a bútor teste pedig Natur Arwen tölgy, míg a Grey & Oaknál ugyanezen tölgy a palaszürke színnel van kombinálva.

Wing, a modern és naturális elemek kombinációja

A bútorok a Holly Grey bútorcsaládhoz hasonlóan fogantyú nélküliek, az ajtók és fiókok kilökő szerkezettel vannak ellátva. A Wing esetében a Holly bútorcsalád nagyszekrényei lettek továbbfejlesztve, azonban már nem csak ajtós és fiókos részek vannak, hanem több nyitott polcos fakkot is kialakítottunk, a rendszerezés megkönnyítése céljából. A Peakhez és a Loophoz hasonlóan jelen esetben is megtalálható a kétfajta színváltozat: Grey Oak & Grey és Grey Oak & White. Ez utóbbi a jégfehér szín és a szürke tölgy bútorlap ötvözetéből jött létre, míg a Grey Oak & Grey verzió esetében a palaszürke frontokat a szürke Arwen tölgy korpusszal kombináltuk.

Bízunk benne, hogy jelen összeállítással átfogó képet kaptatok új termékeinkről.

Ha elnyerte tetszéseteket valamelyik bútorcsalád, keresd webshopunkban vagy érdeklődj márkaboltjaink egyikében!

0