fbpxÚj bútorcsaládunk bekerült a TOP 10 Magyar Design termék közé

Április 6-10. között került megrendezésre immár tizedik alkalommal az OTTHONDesign 10. Otthonteremtési szakkiállítás, melyen ezúttal egy modern megjelenésű új bútorcsaláddal vettünk részt. A Horváth Máté (Forms Design) tervezésével megalkotott bútorcsalád újszerű megoldásokkal alakítja át a bababútorokról kialakult eddigi elképzeléseinket.

Különleges design a bababútorpiacon

Számtalan bútor tervezésén vagyunk már túl, azonban úgy éreztük, szükség van a friss szemléletmódra annak érdekében, hogy a megszokott megjelenésen túl valami innovatívat alkothassunk. Így született meg a legújabb, Lukka becenevet viselő bababútorcsalád Horváth Mátéval, a Forms Design alapítójával közös együttműködésünk során, amelynek eredményeképpen eddig keveset látott megoldásokkal sikerült megjelenni a bababútorpiacon.

Bemutatkozik az új bútorcsalád a Faktum kínálatában

A bútorcsalád három fő elemből áll: egy babaágyból, egy komódból és egy szekrényből. A bútorok különlegessége olyan egyedülálló design megoldásokban rejlik, mint a döntött láb és fiók frontok, amelyek eddig még nem látott színt visznek a bababútorok világába. Mint a korábbi bútorcsaládjainknál, ebben az esetben is igyekeztünk az összhangra törekedni, így a döntött részletek megjelennek az élek visszamarásában is. Mindezt kiegészíti egy alulról beszerelhető fiók vasalat, amely jelentősen magas minőséget képvisel.

Bababútorok esetében a komódok mérete általában kisebb, így igyekeztünk egy mélyebb kialakítást létrehozni, amely által megnövelhető a bútor befogadóképessége. A bútorcsalád komódjának különlegessége a fiókok és polcok között található rész, amely tökéletesen alkalmas pelenkák tárolására, hiszen tudjuk, hogy egy kisgyermekes szülő számára elengedhetetlenek a praktikus megoldások.

A bútorcsalád másik fontos eleme a szekrény, amely esetében kiemelkedően jó arányrendszert építettünk ki, ennek köszönhetően pedig a babaholmik és egyéb kiegészítők sokrétű tárolására alkalmas.

A bútorcsalád harmadik tagja a babaágy, melyben a többi bútorelemhez hasonlóan a szokásos biztonsági és praktikussági szempontokon túl az esztétika is maximális figyelmet kapott. Az ágy különlegessége, hogy a kivehető pálcák átszínezve találhatóak meg benne, ezzel megkönnyítve a kisgyermekek közlekedését az idő múlásával.

A bútorcsaládban megtalálható összes elem a magas minőségű alapanyagok és gondos kivitelez miatt hosszú távra szól, így akár a később érkező kistesó is uralhatja majd ezt az összeállítást. Emellett ráadásul bizonyos front elemek cserélhetőek is annak érdekében, hogy a színvilág a későbbiekben is illeszkedjen a többi bútorhoz és a szoba megjelenéséhez.

Örömmel tudatjuk, hogy azoknak az érdeklődőknek, akik lemaradtak az OTTHONDesign kiállításról, kihagyhatatlan lehetősége nyílik személyesen megtekinteni az új bútorcsaládot a Budapesten rendezett BabaMama Expo-n 2022. április 29. – 2022. május 1. között. Mi ott leszünk, Te miért hagynád ki?

0