fbpx3+1 tipp online babaágy vásárláshoz

A terhesség előrehaladtával a kismamák egyre nehezebben mozognak, nem szívesen töltenek órákat nézelődéssel. Számukra ideális választás lehet a babaágy és egyéb bababútorok internetről való beszerzése. Van azonban néhány szempont, amelyet érdemes figyelembe venni a vásárlást megelőzően. Jelen blogbejegyzésben ehhez kapcsolódóan gyűjtöttünk össze nektek 3+1 tippet.

babaágy vásárlás online

1.    A babaágy mérete

Az első és talán legfontosabb dolog, hogy tudjátok mekkora méretű babaágyat szeretnétek az interneten megvásárolni. Természetesen a babaágy mérete több tényezőtől is függ, így például attól, hogy külön szobát kap-e a gyermek, vagy a szülői hálóban tölti majd az estéket, de a szoba mérete is meghatározó lehet. Emellett van még néhány további szempont, amely befolyásolhatja a babaágy ideális méretét.

Fontos azonban, hogy ezt már előre meghatározzátok, hiszen így jobban átlátjátok majd a választékot.

Habár a legtöbb bababútor család esetén már van 120*60, 140*70 és kombi méretű kiságy is, a legjobb, ha már célirányosan tudtok válogatni, ezáltal ugyanis a babaágy vásárlás online is egyszerűbb lesz.

2.    Megbízható márka választása

A meghízhatóság weben történő vásárlás előtt kulcsfontosságú. Ha először vártok kisbabát, és először szeretnétek babágyat vásárolni az internet segítségével, sok márka valószínűleg még ismeretlen számotokra. Ilyenkor érdemes alaposan megnézni a szimpatikus webáruház weboldalát. A leggyakoribb gyanús pontok közé soroljuk, ha nincs ÁSZF, Adatkezelési szabályzat vagy a szállítási feltételek.

Emellett érdemes ellenőrizni a bababútor gyártó honlapját is – amennyiben van neki – hogy mennyire régen vannak a piacon, minden releváns gyártói adat megtalálható-e a weboldalon, rendelkeznek-e bútoraik garanciával, illetve nyújtanak-e egyéb szolgáltatásokat a (leendő) szülők számára.

A fentiek mellett nem elhanyagolható megnézni online babaágy vásárlás során, hogy az adott márka jelen van-e a közösségi médiában és, ha igen, milyen gyakran kommunikál követőivel.

3.    Biztonsági szempontok

A szülők számára az egyik legfontosabb szempont a biztonság. Habár első hallásra úgy gondolhatjuk ez minden bútornál alapvető, érdemes azonban megnézni, hogy az adott márka milyen biztonsági tanúsítványokkal rendelkezik.

A Faktum bútorok esetében minden bababútor, így a különböző méretű és stílusú babaágyak egyaránt rendelkeznek ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal és TÜV Minősítéssel is, így bármelyik babaágy mellett teszitek le voksotokat biztosak lehettek abban, hogy biztonságos babaágyat választotok gyermeketeknek – mérettől függetlenül.

+1. Kiszállítási lehetőségek

Manapság már alapvető fontosságú, hogy a választott terméket az áruház vagy bútorgyártó ki tudja szállítani akár lakcímre is, hiszen a kismama nem tudja megemelni a termékeket, a kispapa pedig lehet, hogy nem ér rá munkaidőben elmenni a kiválasztott bútorokért.

Lényeges, az internetes babaágy vásárlás során a webáruháznak legyen saját csomagküldő szolgálata, vagy egy megbízható csomagszállító céggel legyen szerződése. Ezek azért is lényegesek, mert így a bútorok biztonságában is biztosak lehetünk.

Bízunk benne, hogy jelen blogbejegyzésünkkel átláthatóbbá tettük számotokra, hogy milyen információkat érdemes átnézni egy weboldalon, illetve gyártói oldalon mielőtt internetről vásároltok babaágyat. Ha még nem sikerült rátalálnotok a megfelelő kiságyra nézzetek szét webáruházunkban, ahonnan munkatársaink 4-6 héten belül saját futárai vagy a GLS segítségével szállítják ki bababútorainkat.

0