fbpxTárolás az íróasztalon – a harmonikus háziírás titkai

A legtöbb gyerekszobában a rendetlenség egyik fő forrása az íróasztal. A sok tankönyv, füzet, ceruza és papírkupac között gyakran úgy érezzük, hogy már oda sem lehet férni, le sem lehet ülni az asztalhoz, hiszen akkora ott a felfordulás. Vajon mi lehet erre a megoldás, hogyan tudnánk gyermekünk íróasztalán megőrizni a rendet?

Rendrakással a hatékony tanulásért

Ahogy gyermekünk cseperedik, egyre nagyobb szerepet kap az íróasztal, hiszen az idő előrehaladtával a gyerkőc alkotási kedve is fokozódik. Mikor kisiskolás lesz, a gyerekszoba meghatározó elemévé válik az íróasztal, hiszen a mindennapok szerves részét képezi majd a tanulás. Rendkívül fontos, hogy rendet tartsunk az íróasztalon, hiszen a káosz könnyen elvonhatja a figyelmet a leckéről, lényeges, hogy harmonikus, rendezett környezetet alakítsunk ki. Ehhez kapcsolódóan hasznosak lehetnek az asztali rendszerezők, mint például a ceruzatartók vagy iratrendszerezők. Továbbá felmerülhet a kérdés: milyen íróasztal lenne a legmegfelelőbb választás?

ALDA fehér íróasztal

Fiókos íróasztalok előnyei

A fiókos íróasztaloknak köszönhetően megoldódik az apróságok tárolásának problémája, hiszen az íróasztal fiókja tökéletes helyet nyújt a kisméretű kincsek megőrzésére. A fiókok belsejében használhatunk fiókrendszerezőket is, melyekkel kisebb zugokra oszthatjuk a fiók terét, így még inkább rendszerezettebbé válik annak tartalma.

POPPI íróasztal

Polcos íróasztalok előnyei

A polcos íróasztal tökéletes tárolófelületet biztosít a füzeteknek, tankönyveknek, segítségével megakadályozhatjuk azt, hogy mindent az asztal tetején kelljen tárolni. Emellett kiegészítőként beszerelhetünk polcelválasztókat is, melyek megelőzhetik a könyvek összeborulását.

Faktum íróasztalok

A Faktum ifjúsági bútorai között az ágyak és szekrények mellett megtalálhatók az íróasztalok is. A Faktum íróasztalok mind ideális magasságúak, nagy előnyük, hogy felső részük fiókos, alsó részük pedig ajtós, mögötte polccal, így tökéletes helyet biztosít a könyvek tárolására. Bútorcsaládjaink közül az Alda, a Kamilla, a Holly és a Poppi is rendelkezik íróasztallal, a bútorcsaládra jellemző színváltozatokban.

KAMILLA toscana íróasztal

Bízunk benne, hogy jelen blogbejegyzésünkkel átfogó képet kaptatok az íróasztalok világáról!

Ha még nem sikerült megtalálnotok a megfelelő íróasztalt, látogassatok el webáruházunkba, ahonnan 4-6 héten belül saját futárjaink szállítják házhoz a kiválasztott bútordarabot, így garantáljuk a sérülésmentes fuvarozást. 

0