fbpxPelenkázó komódok, amelyekkel gyerekjáték a pelenkázás

Egy kisbaba érkezése sok új kihívás elé állítja a szülőket. Egy jól megválasztott bútordarab viszont sokkal egyszerűbbé teheti a hétköznapokat. Jelen blogbejegyzésünkben a kínálatunkban szereplő pelenkázó komódokat mutatjuk be, amelyekkel tényleg gyerekjáték a pelenkázás.

A klasszikus vonalak kedvelőinek

Az Alda bútorcsalád – amelyben szintén megtalálható a pelenkázó komód – három színvariációban érhető el. Ez a bútorcsalád alapvetően klasszikus megjelenésével melegséget sugároz. A pelenkázó komód úgy lett kialakítva, hogy habár kis helyen is elfér, mégis a lehető legnagyobb segítséget nyújtja a friss szülőknek. Különösen azoknak, akiknek a pelenkázás néha még nehézkesen megy. Az Alda pelenkázó komódokhoz – választott színtől függetlenül – ajándékba adunk két fonott kosarat, amelyek remekül feldobják a komódot és a babagondozás alapkellékei is remekül elrejthetőek benne.

Az Alda bútorcsaládhoz hasonlóan a régi otthonok melegét sugározza Kamilla termékcsaládunk és komódunk, amely formája és színvilága miatt csodás lehetőségeket rejt az őt választók számára.

Klasszikus bútorokról beszélve nem szabad elfeledkeznünk az egyik ár-érték arányban legjobb bútorról sem, amely a Makaó pelenkázó komód.  A bútorcsalás szilva és juhar bútorlapjai sosem mennek ki a divatból. Zsiráfos mintával is kérhető, amely a szülők egyik kedvence. Mivel a Holly bútorcsaládunkat egyszerre jellemzik a hagyományos és modern stílusjegyek, így a kifejezetten modern megjelenésű bútorainkat megelőzően szeretnénk bemutatni. A Holly Classic termékcsalád barna harmóniája otthonos érzést kölcsönöz az édesanyák számára, míg a Holly Grey család pelenkázó komódja a skandináv színvilágot idézi, amelynek köszönhetően az édesapák egyik kedvence.

Modern vonalvezetés

Sokan szeretnének modern babaszoba bútort, de valamilyen szinten szeretnék megtartani a hagyományos vonalvezetést is. Számukra lehet tökéletes választás a Némó pelenkázó komód, amely sajátos eleganciájának köszönhetően különleges hatást kölcsönöz. Ezen pelenkázó komódunk fehér színben is kérhető.

A Némó bútorcsaládhoz hasonlóan a Mia bútorcsalád is nagy becsben tartja a hagyományokat mégis modern érzést kelt sonoma tölgy bútorelemeivel. Ezen pelenkázó komódunk három színben is kérhető, így többféle színvilághoz is illeszkedhet a szülők elképzelése szerint.

A modern babaszoba és a modern berendezések egyre népszerűbbek vásárlóink között. Ez ihlette a Colette bútorcsaládot, amely domináns, erőteljes megjelenést sugall, emellett pedig jól kombinálható felnőtt kiegészítőkkel, így a bútorelemek akár egy későbbi gyerek, vagy kiskamasz szobában is megállják a helyüket. A bútorcsalád három színben is kapható, így a sötétebb színvilágot kedvelők sötétszürke bútorelemei mellett a skandináv vonalat kedvelő világosszürke szín, valamint a tisztaságot sugárzó fehér színben is elérhető Colette pelenkázó komódunk. A modern babaszoba bútorokat említve nem szabad elfeledkeznünk egyik legújabb termékcsaládunkról, a Cardiffról sem. Az egyszerű forma mellett a pelenkázó komód különlegessége, hogy a felső kis része három különböző állásban változtatható, így a jobb-és balkezes szülők számára is egyszerűvé teszi a pelenkázást.

Letisztult formavilág

Az egyik legnépszerűbb termékünk ezek közül a Poppi komód, amely fiókos és ajtós változatban is kapható. Magassága, pakolófelületei és variálhatósága egyaránt a szülők igényei alapján lettek kialakítva. Azon szülőknek, akik szeretnének egy kis mintát is belecsempészni a szobába, egy különleges eljárással maci embléma kerül elhelyezésre az ajtóra.

Habár a maci minta igen népszerű, azoknak sem kell aggódnia, akik más mintában gondolkodnak. Számukra zsiráf mintával kérhető Mia bútorcsaládunk pelenkázó komódja a megfelelő választás, amely ajtós és polcos elrendezésének köszönhetően remekül variálható. Több színben is elérhető ezen termékünk, és természetesen minta nélkül is el tudjuk készíteni.

Áruházainkban sok esetben keresnek olyan babaszoba bútort, illetve pelenkázó komódot a szülők, amely sallangmentes, egyszerű, fehér, hiszen az az egyik legjobban kombinálható. Számukra hoztuk létre a praktikus Eco Line bútorcsaládot, amely ár-érték arányban – ahogyan a neve is sugallja – az egyik legjobb választás.

Ahogyan a fentiekből is jól látszik, a pelenkázó komódok palettája igen széles, így szülő legyen a talpán, aki könnyen választ egy ekkora kínálatból. Éppen ezért választás előtt mindig elmondjuk a szülőknek, hogy gondolják át otthonuk és saját stílusukat és ennek mentén válasszanak bútoraink közül.

Bízunk benne, hogy a fenti csoportosítás nagyban megkönnyíti majd a pelenkázó komód kiválasztását a friss szülőknek és a Faktum babaszobában felnövő gyermekek száma gyarapodni fog idén is. Amennyiben tetszett bejegyzésünk oszd meg kisbabát váró barátaiddal és kövess minket Facebookon további érdekes tartalmakért.

“Pelenkázó komódok, amelyekkel gyerekjáték a pelenkázás” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.

0