fbpxBababútorok és modern lakberendezés? – A Faktum bekerült az OTTHONDesign szakkiállítás top 10 kiállító tervezői darabja közé

A bababútorok és babaszoba-tervezés elsődleges szempontja a biztonság és a kényelem, éppen ezért sokszor háttérbe szorul a dizájn. A szülőknek azonban nem kell választaniuk az említett tényezők közül, hiszen a kialakítás és a megjelenés egyszerre lehet megfelelő a baba számára és a lakberendezés szempontjából is.

Mi sem lehetne nagyobb visszaigazolás annál, hogy a Faktum bababútorai bekerültek az OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás top 10 kiállító tervezői darabja közé magyar design kategóriában.

Az OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállításról

A CONSTRUMA/OTTHONDesign kiállítást gyakran az építőipar hazai csúcsrendezvényeként emlegetik, ami nem csupán a lakberendezési, de az épületgépészeti és az építőipari szakma szereplőinek is bemutatkozási lehetőséget biztosít.

A szakkiállítás középpontjában a legújabb fejlesztések és innovatív megoldások sokasága áll, amelyet az érdeklődők sokszínű konferenciák, workshopok, gyakorlati bemutatók és előadások mellett tekinthetnek meg.

A MAGYAR DESIGN és a lakberendezési kultúra

A szóban forgó szakkiállítás egyik kiemelkedő építőköve a MAGYAR DESIGN, ami egy páratlan találkozóhelyet biztosít a lakberendezési szakma képviselőinek.  A magyar tervezők megosztják látás- és gondolkodásmódjukat az általuk tervezett kiállítási darabokon keresztül.

Vállalkozásunk számára központi kérdés a minőségi bababútorok gyártása, azonban fontosnak tartjuk a modern, látványos és innovatív megoldásokat a lakberendezésben. Ennek eredményeképpen megszületett a Faktum Bútor Kft. és Horváth Máté együttműködésében egy funkciójában és formatervezésében is egyedülálló bababútorcsalád, ami egy kétosztású szekrényből, egy komódból és egy babaágyból áll.

Az idei évben a közös fejlesztésű bútorcsalád elnyerte a szakma elismerését, amelynek köszönhetően a szóban forgó bababútorok megtekinthetőek az OTTHONDesign kiállításon. A kiállított bababútorok nem csupán megjelenésükben, hanem gyártástechnológiájukban is kivételesek, így méltán szerepelnek az MD10 kiállító tervezői darabjai között.

Győződj meg róla Te is! Látogass el a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba (B pavilon) április 6-10. között! Addig nem szeretnénk lerántani a leplet a díjnyertes termékcsaládunkról, várunk szeretettel személyesen a kiállításon!

További termékeinkért látogass el weboldalunkra!

0