fbpxGyerekjátékok tárolása egyszerűen és stílusosan

Ha legalább egy kisgyermek van a családban, akkor nagyon jól tudjátok, hogy nincs az az idő, amit ne lehetne pakolással eltölteni. Szülőként minden nap újra és újra rendet tesztek, de valahogy mégsem tűnnek el a széthagyott játékok a lakásból, és ismét káosz uralkodik, akármennyi időt is fordítottatok rá. Blogbejegyzésünkben olyan rendrakási, tárolási tippeket és kiegészítőket mutatunk be, amelyek segítségével egyszerűen és stílusosan szabadulhattok meg az otthonotokban uralkodó rumlitól.

játék tárolása gyerekekkel

Rend pillanatok alatt

A gyors rendrakás érdekében ne hagyjunk elől csak egy-két játékot, a többit tegyük el szem elől. Ezzel elkerülhetjük, hogy a gyerkőc mindent kipakoljon majd, amikor megunta az előző játékát és széthagyja azokat a lakás különböző pontjain. A régi, nem használt játékokat válogassuk ki gyakran, nyugodtan szabaduljunk meg azoktól a daraboktól, amelyekre már nincs szükségünk, ezzel rengeteg helyet szabadíthatunk fel. Azokat a játékokat, amelyek még használhatók, de nálunk nem lettek kedvencek, oda is adományozhatjuk rászoruló családok, óvodák vagy kórházak részére. Egyből nagyobb rend lesz, ha kevesebb a szétpakolni való és gyerkőcünknek is korán megtaníthatjuk, milyen szuper érzés adni és ezzel segíteni másokon.

Elengedhetetlen kiegészítők

Amennyiben tartós, rendszerezett megoldást keresünk a gyerekjátékok tárolására, érdemes olyan kiegészítőket beszereznünk, amelyekkel egyszerűen és egyben stílusosan tüntethetjük el a felesleges holmikat. A Faktum kínálatában rengeteg színben, méretben és stílusban találhatunk játéktárolókat, amelyek ideális tárolási lehetőséget biztosítanak minden gyerekszobában. A szekrények nyitott polcain való esztétikus és praktikus tárolásban egy fonott kosár lesz a segítségünkre, hogy az apróbb dolgok is rendezett helyet kaphassanak. Falipolcok felszerelésével tovább bővíthetjük a rendelkezésre álló helyet, felpakolhatjuk rá azokat a holmikat, amiket nem szeretnénk, ha a gyerkőc elérne, sőt, még dekorációként is pompás kiegészítője lehet a szobának.

Bármelyik tárolási lehetőséget is választjátok, a rendrakás garantáltan egyszerűbbé válik a Faktum kínálatában elérhető tárolási kiegészítőkkel! Termékeinket megtekinthetitek weboldalunkon, vagy nézzetek szét üzleteink valamelyikében!

0