fbpxFaktum bútorok a gyerekszobában – Poppi variációk

Számunkra a legnagyobb öröm, ha a leendő szülők boldogan veszik át futárainktól a babaszoba bútorokat, de mindig nagyon jól esik, ha fotóval illusztrált képet küldenek nekünk az elkészült bababirodalmakról. Jelen blogbejegyzésünkben az egyik legnépszerűbb bababútorcsalád, a Poppi bútorokat mutatjuk be három különböző babaszobában.

Minta nélküli Poppi babaszoba

A Poppi bútorok mintával és minta nélkül is nagyon jól mutatnak. Ezt példázza Juditék babaszobája is, akik kisfiúk szobáját minta nélküli Poppi bútorokkal rendezték be.

A leengedhető oldalrácsos, 140-es méretű, helytakarékos kiságyhoz ágyneműtartót is választottak, ahova nemcsak a baba ágyneműit, de a nem mindennap használt játékokat, tartalék pelenkákat is könnyedén elrejthetik, így hosszútávon is remek megoldás.

A legtöbb szülőhöz hasonlóan, ők is a fiókos pelenkázó komódot választották, valamint kiegészítették azt egy tárolópolccal is, hogy a baba dolgait minél jobban rendszerezni tudják. A tárolópolc mellett egy pelenkázó toldalékkal is kibővítették a komódot, így egy komplett pelenkázósarkot tudtak kialakítani a gyerekszobában.

Emellett a kiságy és a pelenkázó fölé is helyeztek el 1-1 Poppi polcot, amely nemcsak egy plusz pakolófelület, de a szobát is remekül feldobja.

Juditék modern babaszobája a minta nélküli Poppi bútorokkal is igazán ízléses és egyedi, hiszen a falmatricáknak és szőnyegnek köszönhetően a vidám minták is megjelennek a szobában. Ez a szoba igazi kis kincs, ahol minden gyermek örömmel feküdne le aludni.

Bájos Poppi minták a kislányok birodalmában

A modul elemekből összeállítható Poppi babaszoba bútorok mintákkal is kérhetők. Az aranyos mackók és madarak – attól függően, hogy hogyan kerülnek a bútorelemekre – különböző kis történeteket is megjeleníthetnek. Egy letisztult, kedves babaszobát igazán fel tudnak dobni az játékos figurák.

A Poppi bútorcsalád felhős változata mellett döntöttek Nikolettáék. A keskeny szekrényen és a pelenkázó toldalékkal pelenkázóvá alakított komódon remekül mutatnak a minták.

Ahogyan a képeken is látszik, a komódnak nemcsak a fiókos felülete nyel el sok babagondozási terméket, de a komód fakkja, valamint a komódhoz vásárolható tárolópolc is remek segítség, hogy minden elérhető közelségben, de rendezetten legyen a babaszobában.

Nikolettáék a hosszútávú fekvőhelyet biztosító átalakítható, 140-es ágyat választották kislányuk számára. Véleményünk szerint ez remek választás, hiszen most kiságyként, később pedig heverőként is használhatják a babágyat, így a gyermek 5-6 éves koráig biztosan nem kell bútort cserélniük a gyerekszobában.

Biztosak vagyunk benne, hogy kislányuk örömmel ébred ebben az ízlésesen berendezett Poppi Birodalomban minden nap.

Nikolettáék mellett Istvánék is a mintás Poppi bútorok mellett döntöttek. Kislányuk szobájába a helytakarékos Poppi Kombi babaágyat választották, amely az egyik legsokoldalúbb gyerekágyunk, hiszen a kezdeti időszakban babaágy és komód, később pedig ifjúsági ágyként és íróasztalként is funkcionálhat.

A keskeny szekrény mellé egy polcos állószekrényt is beszereztek, amely most a dekorációk helye, később azonban a könyvek, plüssök és játékok is jól elférnek majd rajta.

Kombiágyuknak köszönhetően komódjuk pelenkázó toldalék nélkül sima komódként funkcionál, így a teteje jó pakolófelület, míg fiókjaiban sok babaápolási termék elrejthető.

Egy ilyen igazi csajos babaszobában minden kislány csak boldog lehet.

Bízunk benne, hogy jelen összeállításunkkal a Poppi termékcsaládba az olvasók is első látásra beleszerettek. Amennyiben már sikerült választanotok babaszoba bútoraink közül és már fel is állítottátok őket otthonotokban, küldjétek el nekünk a fotót, cserébe 3+2 év garanciával ajándékozunk meg.

Ha még nincs meg a választás, akkor érdemes nézelődni webshopunkban vagy ellátogatni márkaboltjaink, illetve partnerüzleteink egyikébe.

0