fbpxFaktum babaszoba bútorok bevetésen – Az ALDA termékcsalád

Munkánk során rengeteg kisbabát váró pár látogatja meg bemutatótermeinket és weboldalunkat egyaránt. Céljuk általában azonos: egy olyan babaszoba bútort találni születendő gyermekük számára, amely nemcsak szép, hanem biztonságos is, továbbá hosszútávon el tudják képzelni, hogy otthonuk darabjává válik. A 2+3 éves garanciaprogramunk keretében számos fotóval örvendeztetnek meg minket a büszke szülők és Faktum babaszoba bútor tulajdonosok, amelyekből jelen blogbejegyzésünk formájában egy rövid összeállítást készítettünk. Bízunk benne, hogy a lenti képek segítik a még választás előtt állókat segítjük a döntés meghozatalában.

ALDA Selyemszürke babaszoba

A babaszoba kialakításának lépései igen összetettek, sokan konkrét elképzeléssel jönnek hozzánk, mások az első „élményeket” nálunk gyűjtik, itt inspirálódnak. Bármelyik csoportba is tartoznak, a hozzánk betérők biztosan nem mennek el szó nélkül az Alda bútorcsalád mellett.

Ahogy a képen is látható, az Alda Selyemszürke bútorok mindenhol jól mutatnak. A bútorok önmagukban is kellemes környezetet kölcsönöznek a szobának, a képen látható kedves faldekoráció pedig tovább erősíti ezt a vonalat.

A gyönyörű szürke-fehér átalakítható kiságy mellett a komód kis helyen is elfér. Pakolófelületei és variálhatósága miatt az egyik legnagyobb segítség az újdonsült szülők számára. Sőt, a komód egy pelenkázó toldalékkal pelenkázó komóddá alakítható. Továbbá érdemes megfigyelni a komód melletti részt is, ahova üres tárolópolcokat helyeztek a szülők, ezzel pedig minden centimétert gondosan kihasználva.

A komód felett elhelyezett dekoratív és praktikus falipolc minden babaszobába javasolt, hiszen a dekortárgyak és fotók mellett minden olyan dolgot feltehetünk a polcra, amelyet nem szeretnénk, hogy a gyermek elérjen.

Úgy gondoljuk, hogy Dóriék gyermeke igazán ízléses, trendi környezetbe érkezett és bármelyik baba és család megirigyelné ezt a kis „birodalmat”.

ALDA Jégfehér babaszoba

Az ALDA bútorok egyik legragyogóbb termékcsaládja az ALDA Jégfehér névre keresztelt bútoregyüttes. A sugárzóan fehér magas fényű bútorok eleganciát kölcsönöznek a bútorcsaládnak.

A korábban bemutatott ALDA Selyemszürke szobához viszonyítva itt a szoba részét képezi a 3 osztású nagyszekrény is, amely az egyik legkedveltebb méretű nagyszekrény a Faktum bútorok kínálatában.

Nemcsak szép, de praktikus is, hiszen polcos és akasztós résszel is rendelkezik, ahol a gyermek összes ruhája, kelléke elfér. A komódhoz hasonlóan, itt is a termék részét képezi a bélelt, fonott kosár, amely otthonossá teszi a babaszoba megjelenését.

Enikőék modern babaszobája barnás árnyalatot kapott, felhős mintákkal, amely igazán kedves, szeretetreméltó külsőt kölcsönöz, és ahol minden gyermek örömmel hajtaná álomra a fejét.

ALDA Classic babaszoba

Végül, de nem utolsó sorban az ALDA bútorok harmadik variációját a klasszikus, melegséget sugárzó ALDA Classic babaszobát mutatunk be Nektek. A fautánzatú bútorlapok hagyományos megjelenést sugároznak, ugyanakkor a fényes ajtók páratlan szépséget kölcsönöznek a bútorcsaládnak. Ahogyan Viktóriáék fotóján is látható, egy letisztult, szép babaszoba rendezhető be ezen bútorcsaláddal.

A tetőtéri szobába kiválóan elfér egymás mellett a 140 cm-es, átalakítható kiságy, amelyhez az előrelátó szülők ágyneműtartót is kértek. A kiságy mellett a pelenkázó komód csupán egy karnyújtásnyira van, amely felett a legfontosabb dolgoknak helyet adó polc található.

A kiegészítők és a tapéta szuper választásnak bizonyult, hiszen ezek által a babaszoba talán még egyedibb lett.

Biztosak vagyunk benne, hogy gyermekük örömmel ébred majd ebben a csodaszép szobában nap, mint nap

Bízunk benne, hogy jelen összeállításunkkal egy kicsit közelebb hoztuk az érdeklődő szülők számára az ALDA termékcsaládot. Amennyiben már sikerült választanod babaszoba bútoraink közül, úgy küldd el nekünk a fotót, cserébe 2+3 év garanciával ajándékozunk meg. Ha még nincs meg a választás, akkor érdemes nézelődni webshopunkban vagy ellátogatni márkaboltjaink vagy partnerüzleteink egyikébe.

0