fbpxCsúcstechnológia, amelyekkel még szebbek a Faktum bútorok

Habár a babaszobai bútorokra nézve egyből egy kisbaba jut eszünkbe és a sok szép pillanat, amelyet a babaszobában közösen átélünk majd, nem szabad elfeledkezni arról, hogy ezek a bútorok hogyan készülnek. Csak kevesen tudják, de a legapróbb munkafolyamatok is nagy odafigyelést és magas minőségű gépeket igényelnek. A biztonság elsődleges, erről már többször is írtunk, de hogy hogyan lehet magas minőségű bútorokat készíteni viszonylag rövid határidővel? Milyen gépeket alkalmazunk egyedülálló módon újszentiváni üzemünkben? Jelen blogbejegyzésünkből kiderül!

1.    Amikor a pontos méret sokat számít

A babaszobai berendezéseknél az anyagok alapos, minőségi megmunkálása elengedhetetlen. Az alkatrészeket mindig pontosan ugyanolyan méretre kell vágnunk, hogy később ne okozzanak problémát. Emberi munkavégzéssel a megfelelő pontosságot elérni nehéz, nagyobb a hibázás lehetősége, így a Faktumnál ezen alapanyagokat egy szabászgép vágja méretre és adagolja.

Egy külső szemlélőnek a pár milliméternyi különbségek fel sem tűnnek, azonban az összeszerelést jelentősen megnehezíthetik. A szabászgép század milliméter pontosan dolgozik, minden munkálatot automatikusan végez. Ennek köszönhetően a Faktum minőséget még magasabbra tudtuk emelni, munkatársaink fizikai igénybevételét pedig csökkentettük.

2.    Egyedülálló élzárógép

Magyarországon, egyedülálló módon a Faktum újszentiváni üzemében dolgozunk csak automata élzáró géppel. A magas minőség záloga ez a gép, és mivel hazánkban csak mi használjuk ezt a technológiát, így biztosan állíthatjuk, hogy ilyen magas minőségű babaszoba bútorokat is csak mi tudunk előállítani.

Nagy büszkeséggel tölt el ez minket, hiszen számunkra a babák biztonsága az első, amely csak jó minőségű munkával, magas minőségű gépekkel és lelkiismeretes szakemberek segítségével valósulhat meg. Ennek a gépnek a segítségével biztosítjuk, hogy a bútorlapok élei megfelelően legyenek lekerekítve és ne sértsék fel a kisbabák bőrét.

3.    Festőgép környezetszennyezés nélkül

A babák és családjai biztonsága mellett lényeges szempont számunkra a környezettudatosság. Ennek tükrében a bútorok tervezése és kivitelezése kapcsán törekszünk arra, hogy minél inkább környezetbarát technológiát alkalmazzunk. A kézi festési technikák alkalmazásával a túlszórt festéket nem tudtuk hasznosítani, legújabb gépünk segítségével azonban ezen probléma megoldódik.

Új festőgépünk ugyanis automatikusan visszanyeri a túlszórt festéket, így később újra hasznosítani tudja azt, ezzel a környezetszennyező hatása gyakorlatilag megszűnik. Emellett magas minőségben, egyenletesen oszlatja el a festéket a választott felületen, amely szintén nem elhanyagolható.

A fenti gépek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyárunkban készült bútorok ne csak szépek, de biztonságosak is legyenek. Ezeknek (is) köszönhető, hogy termékeink mind ISO, mind pedig TÜV minősítéssel is rendelkeznek. Ezen minőségi tanúsítványok is garantálják többek, hogy magas minőségű bútorokat állítsunk elő.

Amennyiben minőségi bababútorra vágytok, amelyek szakemberek által is minősített tanúsítvánnyal ellátott, tekintsétek meg kínálatunkat.

0