fbpxBemutatkoznak átalakítható, 140-es babaágyaink

A babaszoba berendezése a (leendő) anyukák egyik kedvenc feladata. Sok-sok képet áttekintve a szülőkben általában kialakul egy kép, hogy milyen stílusú babaszobát szeretnének gyermeküknek. A stílust azonban nagymértékben meghatározza a babaágy, illetve a bababútorok. Jelen blogbejegyzésünkben a 140*70 cm-es átalakítható babaágyakat mutatjuk be.

Az átalakítható – 140-es babaágy előnyei

A 140-es babágy a szülők egyik kedvence. Ezen méretű ágyat elsősorban azoknak javasoljuk, akik külön szobában szeretnék elhelyezni gyermeküket, illetve azoknak, akik hosszú távra terveznek, hiszen a 140*70-es fekvőfelülettel rendelkező babaágyak a gyermekek 5-6 éves koráig használhatók.

Mivel ezen ágyak – ahogyan a nevében is benne van – átalakíthatóak, azaz a gyermek növekedésével módosítható az ágy, kezdetben az ágyrácsok három lécének kivételével, majd ifjúsági heverővé alakítva.

Legnépszerűbb átalakítható, 140-es méretű babaágyaink

A 140-es méretű babaágyainkból jelenleg 19 fajta érhető el kínálatunkban. Ezekből most az utóbbi időszak három népszerű termékét mutatjuk be nektek.

A mai trendek egyik legnépszerűbb darabja – az Alda jégfehér átalakítható 140-es babágy

Az Alda jégfehér átalakítható kiságyak nagy népszerűségnek örvendnek, hiszen a magasfényű bútorelemek ünnepélyessé teszik a szobát. Mivel a színe fehér, így kisfiúk és kislányok szobájába is előszeretettel viszik a szülők, sőt a felnőtt bútorok mellé is remekül passzol, így akár egy nagyobb szülői hálóban is jól megállja a helyét.

A 140-es méretű babaágy a gyermek 5-6 éves koráig is használható, hiszen a gyermek növekedésével az ágy is alakítható. A gyermek fejlődésével az ágy fekvőfelülete állítható (201, 404, 594 mm a földtől), majd amikor a gyerkőc már totyogós és egyedül is tud közlekedni, az ágyrácsokból három darab léc kivehető, így a gyermek szabadon ki-, és bejárhat az ágyból. A gyermek óvodáskorában az ágy ifjúsági heverővé alakítható.

Az ágyhoz rágásvédő és leengedhető oldalrács is kérhető megrendeléskor, így biztosak lehetünk abban, hogy a kis fogak nem tesznek kárt az ágyban és a baba szája sem sérül a fogak élesítésekor. Továbbá a leengedhető oldalrács a szülőknek jelent segítséget a kezdeti időszakban.

Átalakítható 140-es méretű Holly Grey kiságy – a modern babaszobák kedvence

A trendi skandináv vonalakat idéző Holly Grey átalakítható 140-es kiságy évek óta az egyik legnépszerűbb kiságyaink közül. Összhatásának köszönhetően minden anyuka szívébe könnyen belopja magát, de jellemzően az apukák is szeretik a szürke színt, mert visszafogott és semleges a színvilág, mégis vidám benyomást kelt.

A Holly Grey átalakítható kiságy – csakúgy, mint a korábban bemutatott Alda jégfehér 140-es babaágy – a gyermekkel együtt változtatható (így a fekvőfelület magassága állítható, ifjúsági ággyá alakítható), továbbá a vastag oldalelem kivehető, melynek köszönhetően ideális választás a hosszú távra tervezőknek. A kiságy 25 kg-ig, az ifjúsági heverő 40 kg-ig terhelhető.

A bababarát felületkezelő anyagoknak köszönhetően a bútorból nyállal érintkezve sem oldódik ki semmilyen káros anyag. Extra kiegészítésként rágásvédő is kérhető a kiságyhoz, így a baba fognyomai nem fognak látszódni az ágyon, és a baba fogának sem esik bántódása.

Kamilla Toscana átalakítható 140-es babaágy – a hagyományosabb formákat kedvelőknek

A hagyományosabb formavilágot kedvelő családok nagy kedvence a Kamilla Toscana átalakítható 140-es babaágyunk, amely rusztikus megjelenésével mediterrán életérzéssel tölti meg az ember szívét.

Az ágy végébe egyedileg épített edzett üvegbetét látható, amely kézzel készült, így minden bútordarab egydinek mondható.

A Kamilla babaútorok szépségét a Magyar Termék Nagydíj Pályázaton is elismerték, hiszen 2007-ben megkapta az „Elismert termék” minősítő címet. Így elmondható, hogy a szülők mellett a zsűri szerint is egy szép és biztonságos választás a Kamilla Toscana babaágy.

Természetesen nemcsak kinézete, de funkciói is nagyon népszerűek. Csakúgy, mint az Alda termékcsaládnál, az oldalrács a Kamilla Toscana esetében is leengedhető, ez pedig az alacsonyabb szülők számára, vagy császármetszés után nagy segítség lehet az édesanyáknak. Fontos, hogy a hársfából készült, leengedhető oldalrácsot e bútordarabnál is külön kell igényelni a megrendeléskor, nem alaptartozéka az ágynak.

Bízunk benne, hogy jelen összeállításunk segítségével átfogó képet kaptatok az átalakítható 140*70 cm-es babaágyakról. Ha úgy gondoljátok számotokra az átalakítható babágy lesz a legjobb választás a gyerekszobába, akkor nézzetek szét webshopunkban, vagy gyertek el márkaboltjaink egyikébe és találjátok meg a számotokra ideális darabot.

0