fbpxA kombi babaágyak – Babágy pelenkázóval

A babaszoba berendezése az egyik legszebb, de talán legnehezebb feladat is. A babaszoba méretei és kialakítása ugyanis nagyban meghatározza a választható bútorok körét. Mivel a babaszobai bútorok és egyéb babakelengye megvásárlása jelentős összeg a szülők számára, így az is kérdéses, hogy milyen hosszútávra terveznek a bútorral.

Vannak, akik csak a gyermek 2-3 éves koráig szeretnék aza adott bútorcsaládot használni, mások tovább – akár kamaszkorig is szeretnék élvezni a babaszobai bútorokat. Számukra egy igazi jolly joker a kombi babaágy, amely több funkciót is betölt egy terméken belül.

Jelen blogbejegyzésünkben ezen ágyakat mutatjuk be.

Kombi babaágy vásárlói fotó
Kombi babaágy vásárlói fotó

A kombi babaágy előnyei

A kombi babaágyak egyedülálló megoldást nyújtanak, hiszen babaágy és pelenkázó komód egyben. A babagondozás kezdeti időszakában a kisgyermekes családok kedvence, de hosszú távon is remek megoldás – hiszen a gyermek igényeinek változásával – ifjúsági ággyá és íróasztallá alakítható.

Mivel a kombi babaágy ilyen sokoldalú, akár a gyermek tinédzserkoráig jó szolgálatot tehet a családok számára, sőt, egyszerre akár két gyermeket is ki tud szolgálni, hiszen az átalakítást követően egy magasító segítségével a kiságy funkció ismét használható.

Legnépszerűbb ágyak pelenkázóval – kedvenc kombi babaágyaitok

A kombi babaágyainkból jelenleg 13 fajta érhető el kínálatunkban. Jelen bejegyzésünkben az utóbbi időszak három népszerű termékét mutatjuk be nektek.

Oxford kombi babaágy – a babaágyak új dimenziója!

Az Oxford kombi babaágyak valóban újdonságnak számítanak a piacon, hiszen az átalakítási lehetőségeknek és méretének köszönhetően, a kisbababás kortól akár felnőttkorig végigkísérhetik a családot.

A kezdeti időszakban – a babagondozás központi helyszíneként – babaágy és pelenkázó komód egyben, később azonban – a gyermek igényeinek változásával – ifjúsági ággyá és íróasztallá alakítható.

Így egy 200×90 cm fekvőfelületű ifjúsági ágyat kapunk, ami a piacon egyedülálló megoldás, hiszen a kombi ifjúsági ágyak maximum 180×80 cm méretűek szoktak lenni. A babaágy 25 kg-ig, az ifjúsági ágy pedig akár 90 kg-ig is terhelhető, így a gyermek óvodáskorában akár az egyik szülő is befekhet a kicsi mellé, ha úgy könnyebb az altatás.

Ha pedig a komódra sincs már szükség, akkor később egy polcos és egy 3 fiókos tárolóvá alakíthatjuk át, így helyet adva a kisgyermekkor játékainak. Ez pedig még nem minden!

A kisiskolás korba lépve sem kell megválnunk szeretett bababútorunktól, hiszen az ágyat átalakítva íróasztalt kapunk.

Oxford kombi babaágy
Oxford kombi babaágy

Poppi ágy pelenkázóval – az egyik örök kedvenc, akár felhő mintával is

A Poppi bútorok mesés mintázata és nyugtató színvilága vásárlóink egyik kedvence. A Poppi Kombi kiságy átalakítható, így – ahogyan a többi kombi kiságy – az újszülöttkortól elkíséri a gyermeket a kamaszkorig. Egy speciális eljárással felhő mintát helyezünk a bútorra, amely kisfiúk és kislányok szobájában is remekül mutat. Természetesen a bútor minta nélkül is kérhető, ha a szülők inkább a szobát szeretnék dekorálni.

A Poppi kombi babaágyhoz rágásvédő is kérhető, amely a gyermeket és az ágyat is védi az esetleges sérülésektől. A babaágy oldalrácsai bükkfából készülnek, amelynek egyik oldalán három léc kivehető, ezzel is segítve a totyogós gyerekek szabad közlekedését.

Poppi ágy pelenkázóval
Poppi ágy pelenkázóval

Makaó kombi babaágy – A klasszikus színvilág és vonalvezetés kedvelőinek

A Makaó bútorcsalád egy hagyományosabb színvilágot és stílust testesít meg, így a Makaó kombi babaágy is. Éppen ezért a szülők egyik nagy kedvence, hiszen a bútorban nemcsak gyermekük babaszobáját látják, de saját gyerekszobájuk hangulatát is felidézik.

A szilva és juhar bútorlapból készült kombi bababágy kiságyból ifjúsági ággyá való átalakítása hasonló, mint a többi kiságy esetében. A fekvőfelület mérete babaágy esetében 120*70 cm, míg ifjúsági ágy esetében 180*80 cm.

Ez a bútor azonban kedves, zsiráfos mintával is kérhető – amely egyedülálló a Faktum kombi babaágyak tekintetében.

Makaó kombi babaágy
Makaó kombi babaágy

Bízunk benne, hogy jelen összeállításunk segítségével átfogó képet kaptatok a kombi babaágyakról. Ha meglátásotok szerint az ágy pelenkázóval lesz a legjobb választás a babaszobába, akkor tekintsétek meg webshopunk kínálatát, vagy gyertek el márkaboltjaink egyikébe és találjátok meg a számotokra tökéletes kombi babaágyat.

0