fbpx3 hiba, amit szinte mindenki elkövet babaágy vásárlás során

A babavárás időszaka egy rendkívül izgalmas szakasz a szülők életében. Amellett, hogy figyelemmel kísérjük a kisbaba fejlődését, a babaszoba kialakítása is napirendi ponttá válik. Mikor felmerül a babaágy vásárlás kérdése, igyekszik minden szülő a tökéletes modellt kiválasztani, azonban a vásárlást követően, a használat során gyakran derülnek ki hibák a választással kapcsolatban. Na de mik is ezek? Jelen blogbejegyzésünkben ezen témát vesszük górcső alá. 

1. hiba: a biztonsági szempontok figyelmen kívül hagyása

Babaágy vásárlásnál rendkívül fontos, hogy figyelembe vegyük a biztonsági szempontokat. Gondolhatunk itt akár a rácstávolságra, hiszen, ha a rácsok között túl nagy hely van, könnyen beszorulhat a kisbaba feje. Az is fontos szempont, hogy olyan anyaggal legyenek a bútorok lefestve, ami nyállal való érintkezés hatására nem oldódik ki, és nem veszélyes a baba számára, valamint a bútorok felülete se sértse fel a baba bőrét.

A Faktum bababútorok esetében minden modell ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal és TÜV Minősítéssel rendelkezik, emellett a fa felületek „bababarát” felületkezelő anyaggal vannak kezelve.

2. hiba: a praktikusság semmibe vétele

Sokan nagyon hamar abban a helyzetben találják magukat, hogy a baba gyorsan kinövi a babaágyat, megint kezdődhet a bútorboltok látogatása. Amennyiben költséghatékony és praktikus döntést akarunk hozni, akkor válasszunk átalakítható kiságyakat vagy kombi bababútorokat.

A kombi bababútor nagy előnye, amellett, hogy a kezdeti időszakban babaágy és pelenkázó komód egyben, később ifjúsági ággyá, valamint íróasztallá is átalakítható.

3. hiba: túl nagy hangsúly a designra

Gyakran követik el azt a hibát, hogy csak a külsőségeket veszik figyelembe, nem foglalkoznak a termék minőségével és a márkával, a legnagyobb hangsúlyt a designra fektetik. Hiába néz ki jól egy babaágy, ha annak használata nem praktikus és nem is biztonságos. Ha utánanézünk a márkának nem csak a pénztárcánkat kíméljük meg, hanem babánk biztonságáért is sokat tehetünk.

Bízunk benne, hogy jelen blogbejegyzésünk hasznosnak bizonyult a számotokra!

Amennyiben tetszett cikkünk, tekintsétek meg korábbi blogbejegyzéseinket, valamint további érdekes tartalmakért kövessetek minket a Facebookon.

0