fbpxBabaágy, amely kis helyen is elfér – A 120-as méretű babaágy

A gyerekszoba berendezése nem kis feladat. Ha már letisztult a leendő szülőkben, hogy a család legifjabb tagja hol fogja tölteni az éjszakákat, érdemes elkezdeni nézelődni a babágyak kínálatában. Jelenleg többféle méret közül választhatnak a családok, így babasarokba, kicsi vagy nagyobb babaszobába is könnyedén megtalálhatják az ideális választást. Jelen blogbejegyzésünkben a Faktum kínálatában elérhető legkisebb méretű, 120×60 cm-es babaágyat mutatjuk be.

120-as babaágy előnyei

Elsőre sokan kicsinek gondolják a 120×60 cm-es babaágyat, azonban ez az ágy a gyermek 2-3 éves koráig tökéletes választás. Egy átlagos kisbaba kb. 50 cm-rel születik, így az első időszakban még ők is „elvesznek” benne, a legtöbb gyerkőc pedig 3 éves korában is kb. 100 cm magas, így nem lesz gond az ágy méretével a gyermek 3 éves koráig.

Az ágy legnagyobb előnye, hogy kis helyen is elfér, így ha a baba szülőkkel egy szobában kap helyet, vagy a szobája kisméretű, esetleg egy nagyobb testvérrel osztozik a gyerkőc, akkor helytakarékos megoldás. Emellett a babaágy fekvőfelülete 3 szintben leengedhető (a földtől 287 mm, 437 mm és 587 mm távolságban), így a baba fejlődésével együtt lentebb engedhetjük az ágyat, így biztosak lehetünk benne, hogy gyermekünk nem fog kiesni onnan.

Ha a gyermek már ügyesen közlekedik az oldalrács három középső pálcája kivehető, így szabadon járhat ki-, be a totyogós gyermek, de attól nem kell félnünk, hogy az éjszaka folyamán kiesne az ágyból.

Legnépszerűbb kisméretű babaágyaink

A 120-as méretű babaágyainkból jelenleg 14 fajta érhető el kínálatunkban. Ezekből most az utóbbi időszak három népszerű termékét mutatjuk be nektek.

Némó Caravelle 120-as babaágy

Némó bababútor családunk a hagyományos bútorcsaládok közé tartozik. A Némó Caravelle tölgy bútorlap rajzolata különleges hatást kölcsönöz, sajátos eleganciát sugároz. A Némó Caravelle 120-as méretű kiságyhoz az fent felsoroltakon kívül rendelhető kerekeken guruló ágyneműtartó, amely az ágy alá helyezhető.

Az ágyneműtartó első hallásra furcsának tűnhet egy kisbaba esetében, azonban nagyon sok mindent elnyel, így helytakarékossági szempontból mindenképpen ajánljuk.

Ezen kívül az ágyhoz rágásvédő is kérhető, amely a baba fogainak élesítése esetén védi az ágyat és a babát is a sérülésektől.

Az ágyrácsok hársfából, az oldalrácsok pedig bükkfából készülnek.

Mia fehér 120-as babaágy

Mia bútorcsaládunk nyit a modern bútorok világába, színének köszönhetően pedig kisfiú és kislány szobába is tökéletes választás.

A 120-as méretű Mia fehér babaágyhoz – csakúgy, mint a Némó Caravelle 120-as méretű kiságyhoz– ágyneműtartó és rágásvédő is kérhető kiegészítőként. Fontos, hogy ezek a kiegészítők csak a kisággyal együtt rendelhetők meg, utólag vagy külön, sajnos nem.

A mintás kiságyak kedvelőinek is tökéletes választás a Mia fehér 120-as babaágy, mivel – igény esetén – egy speciális eljárással zsiráf mintát tudunk elhelyezni a kiságyon.

Colette Antracit 120-as babaágy

Colette Antracit termékcsaládunk az új lakberendezési trendeknek megfelelő, domináns, erőteljes megjelenéssel rendelkezik. Az újszerű gyerekszobákba vagy a modern hálószobákba tökéletes választás, hiszen a felnőtt kiegészítőkkel is nagyon jól mutat.

A Colette Antracit 120-as méretű babaágy ágyrácsai hársfából készülnek, a bútor lábai pedig bükkfából. A fa felületek „bababarát” felülettel kezeltek, így nyállal érintkezve sem oldódik ki semmilyen káros anyag.

Kiegészítésként rágásvédő is kérhető a kiságyhoz, így a fogzó kisbabák ezen választás esetében sem tesznek kárt a kiságyban, valamint a babák szájában sem lesz nyoma lepattogott festéknek.

Bármelyik 120-as babaágy mellett is döntötök egy biztos, az összes ágyunk – csakúgy, mint a többi bútorunk – rendelkezik ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal és TÜV Minősítéssel egyaránt, így biztosak lehettek abban, hogy biztonság szempontjából, a legjobb mellett döntötök.

Bízunk benne, hogy jelen összeállításunkkal egy kicsit közelebb hoztuk a 120-as méretű babaágyakat és könnyebben sikerül választanotok kínálatunkból. Amennyiben már sikerült választanod babaszoba bútoraink közül, úgy küldd el nekünk a fotót, cserébe 3+2 év garanciával ajándékozunk meg.

Ha még nincs meg a választás, akkor érdemes nézelődni webshopunkban vagy ellátogatni márkaboltjaink vagy partnerüzleteink egyikébe.

“Babaágy, amely kis helyen is elfér – A 120-as méretű babaágy” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.

0